MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
Shah Alam

Latest News for Shah Alam in "General"

Trak pikap Proton

Shah Alam: Model konsep trak pikap buatan Proton Holdings Berhad (PROTON) buat pertama kali dipertontonkan di Karnival Alami Proton 2015, di Kompleks Pusat Kecemerlangan Proton, di sini, hari ini.

JPNS minta pantau anak-anak

Shah Alam: Jabatan Pendidikan Negeri Selangor (JPNS) meminta ibu bapa terutama di negeri itu mengambil tindakan perlu bagi memastikan anak-anak mereka yang tidak bersekolah pada esok dan Selasa daripada terdedah dengan jerebu yang kini berada pada tahap sangat tidak sihat.

PPM rampas jamu, ubat

Shah Alam: Pasukan Polis Marin (PPM) Pelabuhan Klang merampas pelbagai jenis produk jamu, ubat-ubatan dan kosmetik bernilai RM18,360 selepas menahan sebuah bot di Perairan Bagan Hailam berhampiran Pelabuhan Klang pada jam 11.30 pagi semalam.

UiTM tangguh kuliah di Selangor

Shah Alam: Universiti Teknologi Mara (UiTM) menangguhkan semua kuliah bagi kampus di seluruh Selangor esok susulan keadaan jerebu yang membimbangkan.

Tak sempat tayang lama

Shah Alam: Polis menahan remaja lelaki 18 tahun bersama kereta yang disamunnya di stesen minyak di Pandan Indah, Ampang, kira-kira 5 pagi tadi.

Galak aspek bersih, sihat, selamat

Shah Alam: Politeknik Shah Alam (PSA) menganjurkan Karnival 3K di pusat pengajian tinggi, baru-baru ini bertujuan memberi pendedahan kepada penuntut, warga kerja dan komuniti setempat berhubung aspek Kebersihan, Kesihatan dan Keselamatan (3K).

Jerebu ganggu jelajah Azam

Shah Alam: “Keadaan cuaca tidak menentu dan jerebu yang melanda menyebabkan saya mengalami selesema serta batuk pada minggu terakhir jelajah,” kata Azam Mohd Shidid, 21, yang menceritakan cabaran dilalui sepanjang perjalanan misi mencipta rekod Malaysia dengan berkasut roda.

Jumpa mayat di bahu jalan

Shah Alam: Mayat lelaki tempatan berusia 30-an ditemui orang ramai dalam keadaan terbaring di bahu jalan berhampiran Bulatan Alam Impian menuju ke Kampung Sungai Kandis, di sini, pagi tadi.

Anjang, Shap & Apek dah kena tahan

Shah Alam: Tiga lelaki yang dikehendaki polis dalam insiden rusuhan bola sepak di Stadium Shah Alam minggu lalu ditahan polis di Klang, Banting dan Shah Alam petang semalam.

Konsert amal kumpul dana

Shah Alam: Konsert amal, Konsert Selembar Kasih dan Majlis Makan Malam Amal Muzik Universiti Teknologi Mara (UiTM) akan diadakan untuk mengumpul dana bagi pembinaan dewan okestra bernilai RM30 juta.